Mooi bent u al, Elegantia laat het zien

U bent nu al prachtig – neem dat maar van ons aan. Maar soms moet schoonheid nog verder ontluiken. Niet helemaal tevreden met uw huidige look? Of gewoon zin in een ontspannend middagje voor uzelf? Laat u verwennen door Elegantia en uw goed gevoel zindert nog dagenlang na.

 

Klasse, iedere dag

 

Bij Elegantia rekent u op een totale en verkwikkende ervaring die u niet snel vergeet. Kom even tot rust onder onze zonnebanken of laat uw nagels omtoveren tot kunstwerken. U kunt bij ons terecht voor een volledige make-over. Voor de grote dag of voor een ‘gewone’ dag. Dat u mooi bent, weten wij al. We laten het alleen beter zien.

 

Een egaal en zacht gelaat

 

Uw gezicht vertelt wie u bent. U wilt dan ook een positief verhaal uitstralen. Elegantia helpt u er een handje bij: met een van onze professionele behandelingen schittert u keer op keer.

 

Ontdek bijvoorbeeld ons Intense Derma-programma, een reeks topproducten die samen met dermatologen werden ontwikkeld. Kom langs en laat uw huid beschermen, verjongen en zuiveren. Als extraatje laat u uw huid tot in de kleinste porie analyseren en verwennen we u daarna met uw eigen unieke verzorgingsproduct.

 

Gewichtsverlies zonder moeite

 

Voor vrouwen die dromen van een strakkere lijn werken wij met het revolutionaire en wetenschappelijk bewezen systeem van Universal Contour Wrap. Met deze unieke behandeling op basis van klei en speciale wikkeltechnieken bent u twee uur later al 15 cm kwijt! Een effect dat op de koop toe een maand lang gegarandeerd is. Dankzij de reinigende en exfoliërende werking voelt u zich meteen strakker en zachter. Ideaal voor een speciale gelegenheid dus.

 

Neem snel contact op voor meer informatie of een afspraak.

SCHOONHEIDSINSTITUUT

gelnagels

ontharingen

medische pedicure

manicure massages

gelaatsverzorgingen

producten verkoop

pedicure aan huis

bruidsmake-up

cadeaubonnen

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route